Συντονιστές

&

Συνεργαζόμενοι Φορείς

Γενικός Συντονισμός :
Πανεπιστήμιο Κρήτης,
Τμήμα Ιατρικής, Τομέας Κοινωνικής Ιατρικής
Κλινική Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής

Αντώνης Καφάτος, κύριος ερευνητής
Ιωάννα Μοσχανδρέα, Βιοστατιστικός
Μανώλης Λιναρδάκης, Στατιστικός

Μιχάλης Κυριακάκης, Χημικός
Στεφανία Ανδρουλάκη, Χημικός
Χρήστος Τρανταλίδης, Τεχν. Η/Υ υποστήριξη 
Σοφία Φλουρή, Μαθηματικός, γραμματειακή υποστήριξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
Τμήμα Διατροφής

Μαρία Χασαπίδου, υπεύθυνη προγράμματος
Π. Καρακολτσίδης, αναπληρωτής υπεύθυνος προγράμματος
Χ. Διαμαντόπουλος, Χημικός, ερευνητής
Κ. Διαμαντόπουλος, Γεωπόνος, επιστημονικός συνεργάτης
Μ. Γαβριηλίδου, Τεχνολόγος Τροφίμων, επιστημονικός συνεργάτης
Παπακίτσος Χρήστος, Διατροφολόγος, γραμματειακή υποστήριξη

 

 Χρηματοδότηση:
Ευρωπαϊκή Ένωση
Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας

Έναρξη Προγράμματος : 1 Νοεμβρίου 1999
Λήξη   Προγράμματος
: 30  Ιουνίου  2001

Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων
Παναγίωτης Κεφαλάς, Χημικός
Χρήστος Πετράκης, Χημικός
Γεώργιος Ναξάκης, Βιοχημικός
Nadia Chougui, Τεχνολόγος τροφίμων
Σταματίνα Καλλίθρακα, Χημικός

ΕΛΑΙΣ ΑΕ
Λόλα Καππάτου

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Τμήμα διαιτητικής

Νίκος Ανδρικόπουλος
Νίκος Καλογερόπουλος

Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τμήμα Χημείας, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων

Δημήτρης Μπόσκου
Γεώργιος Μπλέκας

Αφοί Στραβογιάννη ΑΕ
Χοιροτροφική Βρυάς ΑΕ

Γ. Δάρκας
Χ. Ταραρά

Ζεύς Ακτινίδια ΑΕ
Ε. Βουλγαράκης

Κωνσταντόπουλος ΑΕ
Ν. Παπάζογλου
Χ. Ταραρά