Studies of beneficial nutritional properties of olive oil PDF Εκτύπωση E-mail

1993-1996

Μελέτη του μεταβολισμού των λιπιδίων μετά από γεύμα με διάφορες ποσότητες ελαιολάδου σε εθελοντές της Κρήτης, Ελλάδας, Βρετανίας και Ιρλανδίας. Τριετές Ευρωπαϊκό ανταγωνιστικό πρόγραμμα.

Συντονισμός:
University of Surrey,
School of biological sciences


Χρηματοδότηση:
Ευρωπαϊκή Ένωση

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ

Atherosclerosis 1998; 139(1): 83-93
Am J Clin Nutr 1998; 68(3): 552-60
 

Translate From Google

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday114
mod_vvisit_counterYesterday57
mod_vvisit_counterThis week114
mod_vvisit_counterLast week374
mod_vvisit_counterThis month2647
mod_vvisit_counterLast month2183
mod_vvisit_counterAll days862668