Αντιοξειδωτική δράση πολυφαινολών PDF Εκτύπωση E-mail
1996-1998

Συνεργατική μελέτη του Πανεπιστημίου Κρήτης με το Department of Human Nutrition Wageningen Agricultural University, για την αντιοξειδωτική δράση των πολυφαινολών του Κρητικού ελαιολάδου στις λιποπρωτεΐνες του αίματος (LDL, HDL, VLDL) σε υγιείς εθελοντές καπνιστές από τη Κρήτη και την Ολλανδία.

Συντονισμός:
Κλινική Προληπτικής Ιατρικής & Διατροφής
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Χρηματοδότηση:
Unilever

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ
 

Translate From Google

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday135
mod_vvisit_counterYesterday57
mod_vvisit_counterThis week135
mod_vvisit_counterLast week374
mod_vvisit_counterThis month2668
mod_vvisit_counterLast month2183
mod_vvisit_counterAll days862689