Πρόγραμμα TRANSFAIR PDF Εκτύπωση E-mail
1996-1999

Διαπολιτισμική μελέτη σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και η οποία αφορούσε σε αναλύσεις των τροφίμων που δίνουν το 95% του λίπους στη διατροφή του πληθυσμού κάθε χώρας. Στη συνέχεια αναλύθηκε το λίπος κάθε τροφίμου στα επιμέρους λιπαρά οξέα με έμφαση στα Trans λιπαρά οξέα. Στην Ελλάδα μελετήθηκαν τα λιπαρά οξέα 105 τροφίμων. Επίσης έγινε μελέτη της σύνθεσης των λιπαρών οξέων του ανθρώπινου σώματος σε σχέση με τα λίπη που περιλαμβάνονται στη διατροφή τους.

Συντονισμός:
TNO Voeding

Χρηματοδότηση:
Ευρωπαϊκή Ένωση

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Lancet 1998; 351(9109): 1099

Eur J Clin Nutr 1999; 53(2): 143-57

 

Translate From Google

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday133
mod_vvisit_counterYesterday57
mod_vvisit_counterThis week133
mod_vvisit_counterLast week374
mod_vvisit_counterThis month2666
mod_vvisit_counterLast month2183
mod_vvisit_counterAll days862687