Πίνακες Συνθέσεως Ελληνικών Τροφίμων PDF Εκτύπωση E-mail

1999-2001

Ανάλυση περιορισμένου αριθμού τροφίμων (180) για τον προσδιορισμό ορισμένων θρεπτικών συστατικών. Το πρόγραμμα αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί και χρειάζεται να επεκταθεί για να καλυφθεί το μεγάλο φάσμα ζωικών και φυτικών προϊόντων που χρησιμοποιούν οι Έλληνες στη διατροφή τους. Στη μελέτη αυτή το συντονισμό είχε το Πανεπιστήμιο Κρήτης και οι συμμετέχοντες φορείς ήταν το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Χημείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο,  το τμήμα Διατροφής των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και η ΕΛΑΙΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε 
τον δικτυακό μας τόπο :
Πίνακες Συνθέσεως Ελληνικών Τροφίμων

 

Συντονισμός:

Κλινική Προληπτικής Ιατρικής & Διατροφής
Πανεπιστήμιο Κρήτης


Χρηματοδότηση:

Ευρωπαϊκή Ένωση

Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας


 

Translate From Google

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday132
mod_vvisit_counterYesterday57
mod_vvisit_counterThis week132
mod_vvisit_counterLast week374
mod_vvisit_counterThis month2665
mod_vvisit_counterLast month2183
mod_vvisit_counterAll days862686